Trädgårdsmässan – Ett vårtecken

tradgard (1 av 1)

Ett säkert vårtecken är den välbesökta trädgårdsmässan som i år var i Älvsjö och var synnerligen välbesökt trots att vi var där en fredag. Det var en fin stämning och där fanns allt mellan himmel och jord. Man kunde notera att olika små skulpturer och andra prydnadsprylar fortfarande är inne. Det fanns rikligt med inslag av en romantisk nostalgi med gammeldags perenner. Till min glädje fanns det gott om  pioner och dahlior. Jag tycker de är så vackra.  Det såldes otroliga mängder av sticklingar och  på Lindemans vinbar där det även fanns delikata räksmörgåsar var det nästan slagsmål om platserna men vi hade tur. Det kändes så där lagom syndigt att sitta och dricka ett glas vin kl. 12 på dagen men det smakade utmärkt. På matsidan kan nämnas en härlig  olivbar. Tyvärr finns det annars endast i Göteborg men de hade jättefina oliver.
Vi blev även inspirerade till att titta närmare på möjligheten av att bygga ut ett inglasat uterum på vårt pooldäck.
Givetvis fanns det även köksredskap och rengöringsattiraljer som jag tycker finns på de flesta mässor.

Mer bilder finns på Min Fotosida   Trädgårdsmassan

2 reaktioner till “Trädgårdsmässan – Ett vårtecken

  1. Hej Titti. Jag gillar dina kommentarer på din blogg. De är levande och man kan föreställa sig vad Du har sett och upplevt på sådana besök. Vilka fina bilder du har tagit och lagt upp dessutom.En stor kram! Graciela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s