Tisdagarna med Morrie

Jag var på Intiman häromdagen och såg Tisdagarna med Morrie. Det blev en mycket stressig inledning till det teaterbesöket. Jag skulle gå med min väninna – tjejkompis heter det väl numer – och jag hade biljetterna. Vi skulle träffas där en kvart innan föreställning. Som tur var hade jag litet bättre tidsmarginal eftersom jag också skulle hämta ut andra teaterbiljetter.  När jag äntligen hittade en parkeringsplats och just hade fickparkerat slog det mig. Biljetterna låg hemma i Nacka!! Jag tänkte ge upp men tog en chansning och körde tillbaka till Nacka så fort jag kunde utan att utsätta några cyklister eller andra för risker. Ingrid blev insläppt utan biljett i tid då jag kunde ringa och tala om platserna från bilen på väg tillbaka. Den vänliga och överseende personalen släppte in mig också längst bak och faktiskt bara 10 min för sent. Det tog en stund innan stressen lagt sig.
Det var bra att jag inte missade pjäsen. Det var en finstämd och sorglig pjäs om den ALS drabbade pensionerade professorn och mentorn  och en av hans tidigare studenter.  Lars-Erik Berenett tycker jag gjorde en fantastiskt insats som Morrie. Det var roligt att se honom igen, det var länge sedan.
Intiman är en riktigt trevlig liten teater med litet gammaldags prägel. Här har det spelats mycket roligt genom åren.  Numer kan man tydligen hyra den som konferenslokal också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s