Tillbaka igen

Bloggandet har legat nere länge tyvärr.Det har egentligen varit så mycket jag velat skriva om sedan sist men på något sätt har jag inte gett mig tid. Som bekant går tiden fortare och fortare och en dag rinner iväg hur snabbt som helst. Jag är ändå glad åt att det är så och inte tvärtom. Min svärmor fick fr. a. sedan hon blev ensam problem att få dagarna att gå. Jag tyckte alltid det var så beklämmande att höra. Vi har rest mycket, träffat familj och vänner och gått en hel del på teater och sista tiden har det blivit bio flera gånger också. Det var en fröjd att se Meryl Streep i Järnladyn. Det var en välförtjänt Oscar hon fick. En annan mycket bra film var En enkel till Antibes. Se den och njut av Sven-Bertil Taubes mycket fina gestaltning av sin roll. Roligt att han fick sin guldbagge. Recensionerna var ju ganska ljumma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s