Sensommar

I går morse kändes det som den första sensommardagen. Det har kommit in en ny luft, svalare och klarare. Nya dofter. Det finns en föraning om höst i luften. Det finns väl ännu möjlighet till en hel del värme i augusti men sommaren är definitivt på väg mot sitt slut i alla fall. Den har gått fort som vanligt. Men jag upplever alltid en viss spänning den här årstiden. Det är som ett nytt spännande ”läsår” med många nya goda föresatser står för dörren trots att det är nästan 40 år sedan jag slutade vid universitetet. Trots att det är med stort vemod man ser ännu en sommar passera är det med glädje jag ser fram emot hösten, åtminstone första delen av hösten. Sedan blir det inte lika roligt framåt november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s