iPad2

Nu har den kommit och det verkar som den i stort sett lever upp till flertalet av ryktena som föregått releasen ganska länge. När den första versionen kom fick vi ju vänta bra länge innan den till sist kom till Sverige en den här gången kommer vi ed ibförsta omgången av internationell introduktionbaa ett par beckor innan den börjar säljas i USA. Funderar på hur jag ska kunna skaffa den utan att behöva köa. Kan man beställa, månne? Jag får ta reda på saken för det är klart att jag somär sådan fan av paddan vill ha den senaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s