Uppdatering iPad

Det har blivit en lång paus i bloggandet – antagligen för att jag har varit så upptagen med min kära lilla surfplatta! Nu har jag haft den tillräckligt länge för att verkligen testa hur stor nytta och glädje jag egentligen har av den.

Nybörjarentusiasmen har övergått i en kontinuerlig entusiasm mot alla odds. Den är oerhört behändig och användbar. Jag använder den mycket mer än jag kunde ana. Inte minst för att läsa olika tidningar med och även e-böcker. Omnifocus som hjälper mig att hålla reda på vad jag ska göra är en dagligen använt app liksom Evernote.  iBearMoney håller reda på hela min ekonomi på ett suveränt sätt. Nu väntar jag med spänning på iPad 2. På onsdag händer det väl! Men när kommer den till Sverige? Birger som inte är så trakterad av tekniska manicker och nya datorer konstigt nog med tanke på hans förflutna på IBM, väntar också med viss iver på iPad 2 för att han då sannolikt kommer att kunna överta min, när jag skaffar mig den nya. Jag tror att han framför allt ser fram emot  lätttillgängligheten till tidningar av olika nationalitet.

Kort sagt: Livet har blivit ännu litet roligare sedan iPad flyttade in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s