Nu har det hänt – jag har blivit med iPad

Ja, jag kunde inte vänta längre. Jag kände att jag inte klarade mig en dag till utan den. Så var det bara. Så ni som väntar på att den ska komma till Sverige kan antagligen snart tacka mig. Eftersom jag just köpt en amerikansk, kommer den säkert att släppas i Sverige när som helst. Jag beställde den på Bazula.se som hade en fantastisk service. Jag hade den i min hand mindre än ett dygn efter det att jag beställt den!
Man fick försiktigt klippa till SIM-kortet för att den skulle passa och ta reda vad man skulle skriva för APN, sedan gick det bra. 
Så här långt då jag bara haft den ett par dagar är jag supernöjd. Man får ju komma ihåg att det inte är en dator utan en rejält förstorad iphone utan telefon. Formatet gör dock mycket mer än man tror. Det är trevligt att sitta i soffan med den i knäet och surfa och mycket smidigare än med laptopen. Bilderna blir riktigt fina pá skärmen  som jag ycker är suverän. Jag har just börjat läsa böcker på den så det är för tidigt att säga hur bra jag tycker den är som ebok läsare. Jag har en ebok läsare sedan tidigare som är utmärkt att läsa på men som låste sig ibland och var ganska krånglig att ladda.
Ipaden är med mig till jobbet o ligger på mitt skrivbord. Jag använder den där mest för Omnifocus som är en utmärkt mapp för att hálla reda på allt jag ska göra både i jobbet och privat.
Sedan kan man ju fråga sig om den är värd pengarna. För mig känns det så, åtminstone nu i första entusiasmen. Sedan kan jag tycka att det är litet synd att den inte har en USB port och att en kortlâsare för SDkort o kamerakabel kostar mer ân 500 kr. Som alla andra har påpekat saknar jag också kameran när man skypar främst. Jag återkommer så småningom me dlitet mer erfarenhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s