Ny bil – Toyota Prius?

Det är dags att byta vår V70.  Naturligt var att titta på en ny V70 men då vi skaffade den här hade vi ju en stor schäfer som tyvärr inte finns med oss längre utan i stället har vi 2 små dvärgschnauzrar som inte tar stor plats. V50 kändes dock för trång och Volkswagen Passat  trivdes vi inte riktigt med när vi provkörde, eller det var ju inget fel på den. Den var lättkörd men saknade det där litet extra.
Så vi var tillbaka på V70 i alla fall.  Men så kom jag ihåg att den bil jag älskat mest genom alla åren var min lilla Toyota Celica från 70-talet, den var helt underbar, så jag tyckte man borde titta på Toyota i alla fall. Då upptäckte jag Prius som jag spanat in för ett par år sedan men den var ju då alldeles för liten.  Nu hade den vuxit litet och våra behov av stor bil som sagt minskat.  Jag tog en provtur och blev helt såld, det var jättefin att köra!  När man sedan räknade på den ekonomiskt som tjänstebil så blev det ännu roligare. Den här helgen har vi generöst fått låna en Prius från säljaren i Saltsjö-Boo och kunnat prova den ordentligt, bl.a. i mörker. Vi har ju blivit bortskämda med xenon men LED ljuset var lika bra, dock inte provat helljuset ordentligt.
Det blir med största sannolikhet en Toyota Prius.  Jag låter mig inte avskräckas av de problem Toyota haft på sistone, derar bilar har alltid var mycket bra kvalitet på och det är jag övertygad om att det fortfarande är. Hoppas väntan inte blir för lång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s