Jane Eyre

Jane EyreVi har varit på Dramatens lilla scen och sett Jane Eyre. Den är skriven av Charlotte Brontë 1847. Detta är en helt underbar föreställning med en enkel men tekniskt konstfull  och fascinerande koreografi.

Jag var redan tidigare en beundrare av Mikael Nyqvist  som jag aldrig tidigare sett på scen, bara på film. Här tycker jag han är formidabel. Även övriga skådespelarinsatser är helt OK men jag upplever att han har en dominerande ställning, vilket absolut inte är till nackdel med all respekt för övriga fina insatser. Julia Dufvenius spelar Jane Eyre med den äran.  Bl.a. kan man också nämna Björn Granaths fina insatser i flera skilda roller.  Läs mer här och försök få tag i biljetter till den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s