Sommaren 2009

Det blev inget bloggande i sommar vilket var synd för det har varit en innehållsrik fin sommar. Våren var ganska ansträngande och då semestern kom var jag riktigt trött. Det blev dock en trevlig inledning på sommaren med ”tjejkompisar” i Rejmyre.

Vi hade oerhört roligt och det regnade hela tiden. Men sedan blev det trots allt många soliga dagar och vi fick en hel del besök av våra äldsta barnbarn med föräldrar. Åtminstone barnbarnen lockades av poolen i trädgården och det blev grillkvällar tillsamman. Yngste sonen med fru och

1½ år gamla tvillingar kom hem på semester från Vietnam och vi hade förmånen att få ha dem boende hos oss en del av sommaren. Det blev även det obligatoriska besöket på Öland i någon vecka. Dessutom kom vi äntligen så småningom igång med välbehövlig renovering på Aspö. Liten minisemester med väninna i Dalarna blev det också innan det var dags att börja arbeta igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s