Film – Mammut


Vi har varit på bio och sett Mammut av Lukas Moodysson.
Den här filmen var synnerligen sevärd. Den utgörs av 3 st parallella berättelser som hålls samman genom att de handlar om människoöden som tillhör eller har beröring med en familj som kämpar med att kombinera omhändertagande av barn, föräldrarnas relation och yrkesroller. Vi befinner oss såväl i Thailand som på Philippinerna och i New York. Den belyser på ett utmärkt sätt svårigheterna att kombinera yrkesliv och familj oavsett om man lever under goda ekonomiska villkor eller med mycket knappa resurser. Dramatiska händelser i de berördas liv gör medför att man tvingas ompröva prioriteringar i livet.
Jag kan verkligen rekommendera filmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s