Mikrosemester på Birka Paradise

November och december är som bekant extremt mörka och åtminstone november ganska tråkig.
Så vi gav oss iväg i söndags kväll på en liten 22 timmars semester. Så härligt det var! I söndags kväll bar det av med Birka Line från Stadsgården i Stockholm. Vi inledde med att göra oss hemmastadda i en rymlig härlig hytt, därefter shoppa. Sedan hann vi med vin och pepparkakor i Yachtbaren före en femrätters gourmetmiddag med fyra olika viner. På måndagen var det dags för såväl ansiktsbehandling som kropps- och fotmassage i skönhetssalongen. Vistelsen där avslutades med värmande bubbelbad utomhus varifrån man kunde njuta av utsikten över öarna och Stockholms inlopp.  Sedan fanns det möjlighet att sträcka ut sig i en vilstol under solariesol men det avstod vi ifrån denna gång.

Vi kom hem utvilade och avslappade, det kändes som efter en veckas semester. Rekommenderas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s