Högkonjunktur på hundfronten.


Det må vara en lugn julhandel hittills. Det nyinvigda Forum Nacka står förvånadsvärt tomt åtminstona kvällstid nu i veckan. Massmedia talar nästan inte om annat än finanskris och lågkonjunkter och en dyster framtid.
Men det förefaller finnas ett område där det definitivt fortfarande är full fart och det är på hundfronten. Den stora hundutställning i Älvsjö, s.k. ”Stora Stockholm” går av stapeln den här helgen och igår var det full trängsel på den synnerligen omfattande utställningen av prylar. De senaste åren har hundarnas behov av prylar ökat i omfattning lavinartat, eller är det kanske husses och mattes uppfattning om vad som behövs som ökat? Inte minst på klädsidan har det hänt saker. Pälsen räcker tydligen inte så långt längre för att skydda mot kylan, för det kan väl inte vara någon annan anledning att man pular in sin vovve i overaller m.m.? Är det så att vi har litet för ont om tid för våra hundar som gör att de nu behöver mer komplicerade speciella aktivitetsleksaker? Hur som helst var det härligt att se alla underbara hundar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s