Mama Mia


Äntligen blev det av att se Mama Mia på bio som vi planerat så länge att se. Det blev av bara ett par dagar efter att den släpptes på DVD men bio är trots alltid bio. Det här var en film som jag tror vinner en hel del på att ses på bio. Tyvärr hade den nu försvunnit från de stora salongerna vilket var litet synd. Jag hade sett den på teatern på Cirkus. Det var en fantastiskt föreställnng och jag trodde nog att jag skulle bli litet besviken på filmen men vilken upplevelse det var. Vi gick därifrån och kände oss helt upplyftade. Utöver den härliga ABBA musiken utspelade sig filmen i en vacker miljö och var utsökt fotograferad. Meryl Streep visade än en gång vilket verkligt stor skådespelerska hon är, nu i en helt annan roll än vad man är van att se henne i och hon handerar den alldeles utmärkt. Ja det var många superlativer, men jag tycker den har gjort sig förtjänt av den. Jag tillhör ju också den generation som har följt ABBA från början och kanske uppskattar vi musiken extra mycket men till min glädje förefaller även många av den yngre generationen gärna lyssna på den.
Se filmen om ni inte har gjort det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s