Selma SPA


Helena, min dotter, och jag kom hem för några dagar sedan från 5 fantastiska dagar på Selma SPA. Strålande försommarväder! Underbar miljö med stora luftiga vackert och modernt inredda sällskapsytor! Vi satt ett flertal gånger på terassen utanför baren och njöt av utsikten över de intesivt blå Frykensjöarna. Behagliga simturer i poolen. Ett och annat pass med träning i avslappning och självmassage blev det också. Jag återvände både utvilad och med massor av ny energi trots att vi även fick en hel del arbete gjort. En härlig inledning på sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s